×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Behöver du stöd i vardagen?

Saknar du kamratstöd i vardagen? Önskar du att du hade någon vuxen att tala med i en vardag som är fylld av bland annat barnomsorg?

HelsingforsMission erbjuder barnfamiljer i huvudstadsregionen mentorstöd och en trevlig träffpunkt, Alberts vardagsrum i Kampen. Båda tjänsterna fungerar tills vidare enbart på finska.

Du kan få en mentor

Du och din familj kan få stöd och hjälp att klara av vardagens utmaningar. Överraskande förändringar i livssituationen i familjen, ensamhet, utmattning, en känsla av otillräcklighet eller osäkerhet om hur man ska fostra barnen – i sådana situationer kan kamratstöd vara en stor hjälp.

Du kan kontakta HelsingforsMission och be om en mentor. Mentorn är en volontär som har fått utbildning av HelsingforsMission. Hen är en pålitlig och balanserad vuxen människa som känner medkänsla och som vill hjälpa dig och din familj. Mentorn stöttar dig som en vanlig medmänniska, men får utbildning för uppgiften.

Läs mer: helsinkimissio.fi/perhetyo

 

Välkommen till Alberts vardagsrum

Saknas mor- och farföräldrars hjälp i vardagen? Vill du utbyta tankar och erfarenheter med mammor och pappor i samma livssituation?

Kom till Alberts vardagsrum för att prata, samla krafter och ladda batterierna! Barnfamiljer och seniorer samlas i Alberts vardagsrum över en kopp kaffe och för barnen finns det en trevlig lekhörna. Idén med Alberts vardagsrum är att mötas över generationsgränserna, att träffas och utbyta tankar och erfarenheter om livet.

Alberts vardagsrum, Albertsgatan 33, Helsingfors (i hörnet av Albertsgatan och Kalevagatan)

Läs mer: helsinkimissio.fi/perhetyo/albertin-olohuone

 

Mer information:

Lilli Öhberg
Vapaaehtoistoiminta; tiimivastaava. Perheiden tukena Uudessa Lastensairaalassa
09 2312 0241, 044 750 0143