×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Resonaarigroup – ammattiorkesteri

Resonaarigroup on kuuden erityisryhmiä edustavan ammattimuusikon orkesteri, joka pistää tanssijalkoihin vipinää tai viihdyttää taustabändinä. Laaja ohjelmisto ulottuu suomipoppista ja rokista iskelmä- ja tanssimusiikin klassikoihin. Resonaarigroup on julkaissut kaksi CD:tä, joilla solistit esittävät mm. Topi Sorsakosken, Kari Tapion ja Yö-yhtyeen musiikkia.

Resonaarigroup on mukana luomassa muusikkouden demokratiaa ja nostamassa erilaisia oppijoita tasa-arvoisiksi taiteilijoiksi muiden taiteilijoiden rinnalle. Yhtye on perustettu vuonna 2009 Resonaarin musiikkikoulussa.

Yhtye on esiintynyt monenlaisissa tilaisuuksissa ja ympäristöissä. Vuosi 2015 käynnistyi Resonaarin 20-vuotisjuhlavuoden avauskeikalla Pressan yökerhossa. Tuolloin yhdessä Riskiryhmä-yhtyeen kanssa Resonaarigroup veti yökerhon täyteen yleisöä. Resonaarigroup on esiintynyt myös yhdessä Suomen eturivin artistien, kuten Pepe Willbergin, Otto Grundströmin ja Bryn Jonesin kanssa. Katso Resonaarigroupin ja Maija Vilkkumaan esitys vuodelta 2015 Rauhassa -ohjelmasta Yle Areenasta.

 

Kaipaatko esiintyjää tapahtumaasi?

Kun haluat erityisen upean bändin vaikkapa syntymäpäiväjuhlaan, häihin tai yritystilaisuuteen, pyydä tarjoustamme. Resonaarigroup keikkailee duo-, trio- tai isommilla bändikokoonpanoilla ja ohjelmistoa voidaan muokata tilaisuuten ja tilaajan toiveisiin sopivaksi.

Resonaarigroupin muusikot vetävät myös ohjattuja, toiminnallisia musiikkipajoja ja avustavat musiikkialan koulutuksissa apuopettajina.

Keikkatiedustelut:

Kaarlo Uusitalo
Resonaarin johtaja / Director
+358 40 501 1371

 

Tilaa Resonaarigroupin CD-levy omaksi

Tammikuussa 2015 julkaistiin kaksi CD-levyä. Jaakko & Resonaarigroup -levyllä on Topi Sorsakosken tunnelmallisia kappaleita. Marlo Paumo & Resonaarigroup -levyllä soivat esim. Kirkan ja Kari Tapion tunnetuksi tekemät kappaleet. Lue levyjen esittelyt ja tilaa omasi Helsinkimission verkkokaupasta.