×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Resonaarigroup – ammattiorkesteri

Resonaarigroup - ammattiorkesteri

 

Resonaarigroup on kuuden erityisryhmiä edustavan ammattimuusikon orkesteri, joka pistää tanssijalkoihin vipinää tai viihdyttää taustabändinä. Laaja ohjelmisto ulottuu suomipopista ja rokista iskelmä- ja tanssimusiikin klassikoihin. 

Muusikon työsopimuksella yhtyeessä työskentelee neljä kehitysvammaista muusikkoa ja kolme freelancer muusikkoa. Perustyönkuvaan sisältyy ohjelmiston harjoittelua yksin sekä eri kokoonpanoilla. Muusikoilla on lähes viikoittain esiintymisiä ja yhtye osallistuu vuosittain erilaisii yhteistyöprojekteihin. Resonaarin johtajat toimivat yhtyeen taiteellisina ja toiminnallisina johtajina sekä muusikoiden ohjaajina. 

Resonaarigroup on mukana luomassa muusikkouden demokratiaa ja nostamassa erilaisia oppijoita tasa-arvoisiksi taiteilijoiksi muiden taiteilijoiden rinnalle. Yhtye on perustettu vuonna 2009 Resonaarin musiikkikoulussa.

 

 "Resonaarigroup imee yleisön mukaan välittömyydellään ja energisyydellään. Mahtava meininki, ja mitkä biisit!" -keikkajärjestäjä 2018

 

Ajankohtaista 2021

Resonaarigroup toteutti Duv Teaternin, Svenska Teaternin ja Wegelius Kammarstråkarin kanssa I DET STORA LANDSKAPET. Satumainen perhekronikka. –musiikkiteatteriproduktion. Ensi-ilta oli Svenska Teaternin suurella lavalla 26.10.2019. Musiikkiteatteriesitys on nähtävillä Yle Areenalla 17.4.2021 asti. https://areena.yle.fi/1-50653117

Lisätietoja näytelmästä.

 

RESONAARIGROUPIN MUUSIKOT

  • Jaakko Lahtinen, laulu & koskettimet (päätoiminen muusikko vuodesta 2011)
  • Marlo Paumo, laulu & rummut (päätoiminen muusikko vuodesta 2011)
  • Tomi Lehtimaa, koskettimet (päätoiminen muusikko vuodesta 2016)
  • Juho Lähteenmäki, kitara (päätoiminen muusikko vuodesta 2017)
  • Evert Tervala, basso (freelancer)
  • Mikko Majaniemi, perkussiot (freelancer)
  • Juha Sipilä, kitara (freelancer)

 

RESONAARIGROUP PALVELEE

Kaipaatko esiintyjää tapahtumaasi?

Kun haluat erityisen upean bändin vaikkapa syntymäpäiväjuhlaan, häihin tai yritystilaisuuteen, pyydä tarjoustamme. Resonaarigroup keikkailee duo-, trio- tai isommilla bändikokoonpanoilla ja ohjelmistoa voidaan muokata tilaisuuden ja tilaajan toiveisiin sopivaksi.

Keikkatiedustelut:

Kaarlo Uusitalo
Resonaarin johtaja (Director)
+358 40 501 1371

Tarvitsetko työpajan vetäjää tai kouluttajaa? 

Resonaarigroupin muusikot vetävät myös ohjattuja, toiminnallisia musiikkipajoja ja avustavat musiikkialan koulutuksissa apuopettajina. 

Koulutustiedustelut:

Markku Kaikkonen
Musiikkikoulun rehtori, Resonaarin johtaja (director)
+358 400 766 712

 

RESONAARIGROUP TUOTTEET

Resonaarigroupin CD-levy omaksi

Tammikuussa 2015 julkaistiin kaksi CD-levyä. Jaakko & Resonaarigroup -levyllä on Topi Sorsakosken tunnelmallisia kappaleita. Marlo Paumo & Resonaarigroup -levyllä soivat esim. Kirkan ja Kari Tapion tunnetuksi tekemät kappaleet. Lue levyjen esittelyt ja tilaa omasi Helsinkimission verkkokaupasta.

Muskaripellen matkassa CD-levy ja nuottikirja

Muskaripellen matkassa-levyn kappaleet kuljettavat tarinoihin ja seikkailuihin. Konsertissa liikutaan Simo Sammakon mukana, kurkistetaan Tarinataloon, tehdään hiekkakakkuja, soitetaan peikkorumpua, leikitään Leevi Leppäkertun kanssa, soitetaan Co Qui-sammakon rytmejä, lennetään Helikopterilla ja lopuksi lauletaan meidän laulua. Laulut liikuttavat kehoa ja tunteita, kutsuvat liikkumaan ja musisoimaan, mutta myös hiljentymään musiikin kuunteluun. Nuottikirjasta löydät levyn laulut sekä perinteisellä nuottikuvalla että kuvionuoteilla.

Levyn muusikkoina toimii Resonaarigroup, solistinaan Esa Lamponen. Levyn äänitys, miksaus ja masterointi on toteutettu Mental Beauty Recordsin ja Ammattiopisto Liven yhteistyönä.

Levyn ja nuottikirjan voi ostaa Lystileikin verkkokaupasta tai niitä voi tiedustella Resonaarista.

 

LISÄTIETOA RESONAARIGROUPIN TOIMINNASTA

Resonaarigroup muusikkoina ja esiintyjinä 

Resonaarigroupin muusikot ovat luomassa muusikkouden demokratiaa esiintymällä tasavertaisina taitelijoina Suomen eturivin artistien kanssa samoilla esiintymisareenoilla. 

Resonaarigroup ohjaajina ja toiminnan vetäjinä 

Resonaarigroupin päätoimiset muusikot toteuttavat itsenäisesti tai Resonaarin henkilöstön kanssa yhdessä osallistavia musiikkihetkiä palvelukeskuksissa, kouluissa ja toimintakeskuksissa. 

Resonaarigroup kouluttajina ja ohjaajina 

Resonaarigroupin muusikot toimivat kouluttajina ja ohjaajina erilaisissa musiikkikasvatuksen, erityismusiikkikasvatuksen ja sosiaalialan koulutuksissa. Keskeisiä yhteistyötahoja ovat esimerkiksi Metropolia, Helsingin yliopisto ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia. Lisäksi Resonaarigroup on keskeisessä roolissa Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarin järjestämissä koulutuksissa. Resonaargroupin muusikot osallistuvat koulutusdemoihin ja työpajoihin sekä esiintyvät demokonserteissa.

Resonaarigroupin vuosi 2017 numeroina

  • Esiintymisiä: 39 konsertissa ja tapahtumassa. Yleisöä arviolta yli 4300 henkä.
  • Koulutuspalvelut: 45 koulutustapahtumaa. koulutuksiin osallistui arviolta yli 700 henkeä.
  • Kehittäminen ja yhteistyö: yli 30 tapahtumaa.