×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Resonaarin konserttitoiminta

Resonaarin konserttitoiminta

Resonaarin konserttitoimintaan on vakiintunut vuosien varrella useita eri muotoja. Pyrimme paitsi tarjoamaan kaikille musiikkikoulun oppilaille esiintymismahdollisuuksia, myös edistämään muusikkouden tasa-arvoa nostamalla erilaiset oppijat näkyville ja arvostetuiksi muusikoiksi muiden rinnalle.

 

Oppilasesityksiä kuullaan soittajaisissa

Musiikkikoulun lukukausien päätteksi, joulu- ja toukokuussa, järjestämme soittajais-iltoja joissa musiikkikoulun oppilaat pääsevät esiintymään vanhemmille ja kanssaopiskelijoille. Soittajaisesiintyminen antaa lukukauden opiskelulle selkeän tavoitteen ja oppilaat pääsevät jakamaan osaamistaan muille.  Soittajaisia järjestetään lukukauden päätteeksi neljänä iltana. Soittajaisiin on vapaa pääsy.

 

Bändit esiintyvät Club Resonaareissa

Musiikkikoulun oppilasmäärän ja bändien määrän moninkertaistuttua soittajaisista irrotettiin omiksi illoikseen bändi-illat, Club Resonaarit. Musiikkikoulussa treenaa noin 20-30 bändiä joten oma klubi tuli tarpeeseen. Klubilla esiintyy 3-5 bändiä. Klubeja järjestetään lukuvuoden aikana 5-7 iltana. Club Resonaareihin on vapaa pääsy.

 

Valoilmiö –konsertissa tunnelmoidaan Kulosaaren kirkossa

Perinteikäs Valoilmiö-konsertti järjestetään vuosittain, helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina tunnelmallisessa Kulosaaren kirkossa. Musiikkiohjelmasta vastaavat Resonaarigroup, Resonaarin kuoro ja muut Resonaarin musiikkikoulun oppilaat. Valoilmiö –konserttiin on vapaa pääsy.

 

Resonaari soi –konsertit kruunaavat kevään

Ainutlaatuiset konsertit Savoy-teatterissa, Helsingissä ovat kevään odotetuin tapahtuma.  Resonaari soi –konserteissa esiintyvät vuosittain lähes kaikki Resonaarin musiikkikoulun bändit. Vierailijoiksi kutsutaan Suomen eturivin artisteja, mukana ovat olleet mm. Paula Koivuniemi, Maija Vilkkumaa, Samuli Edelmann ja Samuli Putro. Resonaari soi –konsertit ovat Resonaarin musiikkikoulun omaa tuotantoa.

Resonaari soi -konsertit 2019

Tallenteet vuoden 2018 Resonaari soi-konserteista.

 

Resonaarilla on oma kesäfestari

Ensimmäinen Resonaari Fest –tapahtuma järjestettiin heinäkuussa 2018. Koko perheen festaripäivä on osa Helsingin kaupungin tukemaa Alppipuiston kesä –tapahtumasarjaa. Linnanmäen kupeessa, Alppipuistossa esiintyivät heinäkuussa 2018 mm. Resonaarigroup ja musiikkikoulun oppilaita, MC Koo, Kalle Salonen duo ja Pelle Miljoona United.

Lue lisää kesän 2018 Resonaari Fest –tapahtumasta.

 

Kaipaatko esiintyjää tapahtumaasi?

Resonaarissa toimiva erilaisten oppijoiden ammattiyhtye Resonaarigroup sekä Resonaarin musiikkikoulun bändit ja oppilaat ovat innokkaita esiintyjiä. Muusikoitamme esiintyy erilaisilla kokooonpanoilla vuosittain niin yksityistilaisuuksissa kuin suurissa festivaali- ja konferenssitapahtumissa. Resonaarigroupiin voit tutustua täällä. Jos kaipaat esiintyjää tapahtumaasi, ota yhteyttä!

Kaarlo Uusitalo
Resonaarin johtaja / Director
+358 40 501 1371

© Resonaari – HelsinkiMissio. Sivu on päivitetty 26.11.2018.