×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Kom som du är

Till gruppverksamheten för seniorer kan du komma då du är på gott eller dåligt humör, med rullstol eller gående, alldeles sådan du är. Det viktigaste är att vara med. Det finns många sätt att vara tillsammans i gruppen. Det kan handla om samtal, kreativ verksamhet, gymnastik, promenader i naturen eller bara att dricka kaffe.

Syftet med gruppverksamheten är att skapa kontakter mellan människor och därmed hindra ensamhet. Som gruppledare fungerar utbildade volontärer. Också seniorerna själva kan om de så vill starta grupper. Grupperna startas med hjälp av medarbetare inom HelsingforsMission. Alla ledare erbjuds möjlighet till volontärutbildning och arbetshandledning.

Diskussiongruppen

Välkomna till Diskussiongruppen på svenska varannan torsdag kl. 11–12 I Cecilia servicehus i Nordsjö. Kom och njut av samvaron och diskutera om allehanda diskussionsämnen. Diskussiongruppen leds av HelsingforsMissions volontär Marjukka.

Kom och måla akvareller!

Stina och Berndt drar denna grupp tillsammans.

De träffas alltid två lördagar i månaden kl. 12-16 i vår lokal i Sörnäs. De avslutar alltid träffarna med genomgång av arbeten vid en kopp kaffe eller te. Erfaren eller nybörjare, alla är välkomna.

Karagruppen

Välkomna till gruppen där enbart män i senioråldern träffas, diskuterar, gör saker tillsammans, lär känna varandra och har det trevligt. Gruppen träffas varannan måndag i Folkhälsans lokaler kl. 11.45-14.00. Gruppledare är volontären Pertti. Folkhälsan i samarbete med HelsingforsMission.

Anmälning och tilläggsinformation:

Tamara Bergkvist
Volontärkoordinator, stödperson- och gruppverksamhet
045 881 9743