×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Samtalshjälp för livets knutar

Efter medelåldern känner många att de nått en vändpunkt i livet. Bakom finns många orsaker som svåra upplevelser, förluster och förändringar. Även åldersrelaterade förändringar kan väcka frågor. I våra referensstödsgrupper är det möjligt att dela tankar och spegla dem med andra.

HelsingforsMissions Seniorhållplats erbjuder över 60-åringar professionellt ledda terapeutiska diskussionsgrupper. I grupperna kan du diskutera personliga frågor i förtroende. Grupperna är avgiftsfria och konfidentiella.

Vi har även enskilda samtal 1-5 ggr, för tillfället via telefon eller på distans, du kan anmäla dig även till det med nedanstående länk.

 
Ansök till Seniorhållplats-grupper

 
Du får ta kontakt också per telefon, 045 881 97 43 (vardagar), eller per e-post, seniorhallplats@helsinkimissio.fi.

Till Seniorhållplats-grupperna kommer man genom en intervju. Gruppträffarna räcker 1,5 h och hålls en gång per vecka, 15 gånger. Förutom gruppledaren deltar 5–8 personer.

I februari börjar nya grupper. P.g.a den rådande corona situationen så är alla våra grupper på distans för tillfället, men en av grupperna ändras till Albertsgatan 33, ifall corona situationen lättar.

Seniorhållplats-grupper på svenska 2022:

  • Onsdagar kl. 13.-14.30 start början av februari på distans på Microsoft Teams
  • Onsdagar kl. 13-14.30 start i februari i utrymmen på Albertsgatan 33,  men nu i början på distans.

 
Tarjoamme keskusteluryhmiä myös suomeksi >