×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

HelsinkiMission Kynttiläkonsertissa mm. Edelman, Kela ja Koivuniemi

Sunnuntaina 13.12.2015 klo 19 Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki.

Samuli Edelmann, Anssi Kela, Paula Koivuniemi, Lilli Paasikivi, Diandra, Mikko Leppilampi ja TriSis-trio esiintyvät palkkiotta konsertissa, jonka tuotto käytetään HelsinkiMission työhön yksinäisyyttä vastaan.

Suomalaisten suosikkiartistit antavat oman panoksensa yksinäisyyden vähentämiseen. HelsinkiMission ja Tuomasmessun yhdessä järjestämä Jouluinen Kynttiläkonsertti on muodostunut jokavuotiseksi jouluperinteeksi sadoille helsinkiläisille.

Konsertissa virittäydytään joulutunnelmaan ja samalla osallistutaan yksinäisten kaupunkilaisten auttamiseen, mistä syntyy hyvää joulumieltä ja auttamisen iloa.

Yksi konsertin artisteista, Anssi Kela, perustelee osallistumistaan näin:

– Yksinäisyys ja syrjäytyminen ovat isoja ongelmia. Liian monen kohtalona on olla yksin. Onneksi suomalaisista löytyy paljon vapaaehtoisia, jotka ovat valmiina kulkemaan rinnalla. Heidän kouluttamiseensa tarvitaan varoja. Tämä konsertti on yksi tapa kerätä varoja tärkeään työhön ja olla mukana auttamassa.

Konsertin tuotto ja konsertissa kerättävä kolehti käytetään yksinäisten vanhusten, nuorten ja lapsiperheiden tukemiseen.

Kapellimestarina Leri Leskinen, konsertin juontaa Mikko Leppilampi ja isäntänä toimii Olli Valtonen. Lisäksi Tuomaskuoro Inna ja Juha Vintturin johdolla. Joulusiunaus Pirjo Kantala.

Ennen konserttia klo 17.30 alkaen joulumyyjäiset ja glögitarjoilu kirkon kryptassa

Liput Lippupalvelusta 25 e toimituskuluineen. Lippuja saatavissa myös ovelta ennen konserttia.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Kristiina Backberg, 044 733 1544, kristiina.backberg@helsinkimissio.fi
Markkinointipäällikkö Helena Hulkko, 050 5822 211, helena.hukko@helsinkimissio.fi