×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Aikalahja auttaa yksinäistä – ja tuo jouluiloa antajalleen sekä saajalleen

HelsinkiMission aineettomat Aikalahjat ovat myynnissä Tuomaan Markkinoilla Senaatintorilla 8.–14.12. Aikalahjat tarjoavat eettisen ja ekologisen vaihtoehdon tavaralahjoille.

HelsinkiMissio hankkii Aikalahjoilla varoja yksinäisyyden vastaiseen työhönsä. Aikalahjan ostaja lahjoittaa jollekulle yksinäiselle HelsinkiMission vapaaehtoisen aikaa ja läsnäoloa. Hyvästä teostaan hän voi kertoa lahjan saajalle Aikalahja-kortilla.

Aikalahja sopii erityisesti hänelle, jolla on jo kaikkea

– Aikalahja tuo aitoa jouluiloa sen antajalle sekä saajalle. Se ei kerrytä turhien tavaroiden määrää, vaan auttaa yksin jäänyttä vanhusta, nuorta tai lapsiperhettä, sanoo HelsinkiMission varainhankintapäällikkö Niina Frösén.

– Jokainen lahjoitus on äärimmäisen tärkeä. Tarvitsemme varoja, jotta voimme auttaa vaikkapa vanhusta, joka ei ole päiväkausiin puhunut kenenkään kanssa tai nuorta, jolla ei ole ainuttakaan kaveria, Frösén kuvailee.

– Uskon, että Aikalahjan viesti koskettaa niin lahjan antajaa kuin saajaa.

HelsinkiMission myyntipisteessä on tarjolla erihintaisia Aikalahjoja yksinäisten vanhusten, nuorten tai lapsiperheiden auttamiseen. Aikalahjan ostaja voi valita mieleisensä joulukortin, jonka lähettämällä antaa lahjan saajalle hyvän joulumielen.

HelsinkiMission myyntipiste on Kauniiden tekojen kioskissa torin etelälaidalla 8.–14.12. Tuomaan markkinat ovat avoinna ma-pe 11–20, la-su 10–19.

 

Lisätiedot:

varainhankintapäällikkö Niina Frösén, 044 7355138, niina.frosen@helsinkimissio.fi