×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Ainutlaatuinen joulukonsertti Nelosella: Joulun tähdet ja Rajaton kutsuvat ruudun ääreen tunnelmoimaan

HelsinkiMission upea kynttiläkonsertti ilahduttaa jälleen televisiokatsojia joulun aikaan. Hyväntekeväisyyskonsertin tavoitteena on tuoda ihmisiä yhteiseen hetkeen ruudun ääreen ja kerätä varoja järjestön työhön yksinäisyyttä vastaan.

Joulun tähdet -konsertti tarjoaa tänä vuonna ainutlaatuisen musiikkielämyksen. Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti menestynein a cappella -yhtye Rajaton isännöi Joulun tähdet -lavaa ja esiintyy ensimmäistä kertaa Behmin, Erinin, Mariskan ja Suvi Teräsniskan kanssa. Tähtiartistien ja Rajattoman kanssa lavalle nousee myös beatboxaaja Felix Zenger. Konsertin juontaa Ellen Jokikunnas.

Konsertti on taltioitu tunnelmallisessa Mikael Agricolan kirkossa ja esitetään Nelosella sunnuntaina 20.12. klo 20, jouluaattona 24.12. klo 16 ja tapaninpäivänä 26.12. klo 13.45.

Konsertilla hankitaan varoja HelsinkiMission yksinäisyyden vastaiseen työhön, jonka tarvetta korona-aika on entisestään lisännyt. HelsinkiMission vapaaehtoiset ovat antaneet senioreille arjen apua ja tukea jo yli 10 000 kertaa tämän vuoden aikana. Esimerkiksi kauppa-avulle on ollut suuri tarve. Ohjelman aikana voi auttaa yksinäisiä tekemällä lahjoituksen esimerkiksi tekstiviestillä, verkossa tai MobilePaylla.

Konsertin tarjoaa HelsinkiMissio ja sitä ovat mahdollistamassa konsertin kumppanit OP Helsinki, DNA ja Eezy.