×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

HelsingforsMissions Resonaarigroup uppträder med DuvTeatern och Girls'n Qvinns

Musikgruppen Resonaarigroup, DuvTeatern och kören Girls’n Qvinns bjuder in till en gemensam föreställning. Föreställningen är tvådelad och består av DuvTeaterns och Resonaarigroups performance Drömmar och arbete och Girls’n Qvinns’ körframförande När broarna brister. Föreställningen spelas två gånger under samma kväll och är ca 1h lång.

Sagor och sånger i november 13.11 kl. 18 och kl. 20 på G-18

Vid DuvTeatern möts scenkonstnärer med olika funktionsvariationer. Drömmar och arbete är en performance som har fötts ur en diskussion i DuvTeaterns ensemble om vad som får en att känna sig delaktig i samhället. Skådespelarna har skrivit var sin saga om sitt drömyrke och skapat performancen tillsammans med koreografen Carl Knif och regissören Mikaela Hasán. Livemusiken i Drömmar och arbete framförs av Resoonaarigroup. Bandet fungerar som en del av Resonaari, som ägs av HelsingforsMission. Resonaari är ett internationellt erkänt kunskapscenter med en musikskola för elever med specialbehov eller annorlunda inlärningssätt.

Körframträdandet När broarna brister består av dikter tonsatta av Emma Raunio framförda av kören Girls’n Qvinns. Girls’n Qvinns är en damkör från Raseborg, bestående av 35 sångare under ledning av Monica Henriksson. Emma Raunio är utbildad vid Sibelius-Akademin och är verksam som sångare, sångpedagog, dirigent, arrangör och kompositör. Hon har gjort musikarrangemang för bl.a. Spira Ensemble, Akademiska Damkören Lyran, Akademiska Sångföreningen, Knauskoret (NO), damkören Girls’n Qvinns och jazztrion Dollypops.

Sagor och sånger i november 13.11 kl. 18 och kl. 20 på G-18 i festsalen i SFV-huset G18, Georgsgatan 18, Helsingfors. Välkommen!

Biljetter