×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Herätysliike on kehon ja mielen piristys, tule mukaan!

Tanssitaiteilija Hanna Brotherus liikuttaa kaupunkilaisia avoimissa Herätysliike-työpajoissa elo-syyskuussa Kansallisteatterissa. Aloita keskiviikkoaamusi Brotheruksen inspiroivassa seurassa – tule sellaisena kuin olet!

Hanna Brotheruksen ohjaamat Herätysliike-työpajat jatkuvat tänä syksynä Suomen Kansallisteatterissa. Yhteistyössä HelsinkiMission ja Yksi elämä -terveystalkoiden kanssa toteutettu matalan kynnyksen liikunnallinen aamunavaus rohkaisee kontaktiin kehon ja mielen kanssa ja kutsuu kaupunkilaisia liikkumaan ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta.

Tanssija-koreografi Hanna Brotherus on palkittu tanssitaiteilija, joka on tunnettu työstään erilaisten ihmisryhmien parissa. Hänen viimeisin ohjaus- ja koreografiatyönsä Kansallisteatterissa oli teatterin ammattilaisten ja opiskelijoiden sekä toipuvien addiktien yhteistyönä toteutettu Himo (2017).

"Suurin inhimillinen himoni on yhteys toisiin ihmisiin. Niin on aina ollut ja niin on. Vasta viime vuosina olen oppinut, ettei yhteys toisiin ole mahdollista, jollen yhdisty ensin itseeni. Jokaiseen aamuun tarvitsen kysymyksen 'mitä kehoni tarvitsee juuri nyt' ja kärsivällisyyttä kuulla kehollinen vastaukseni siihen", Brotherus kertoo. 

Herätysliike-työpajat järjestetään keskiviikkoaamuisin Suuren näyttämön Frescoaulassa 22.8.–26.9.2018. Tunnin mittaista virkistävää aamukehon avausta säestää Johannes Brotheruksen livemusiikki. Maksuttomiin liiketyöpajoihin voi osallistua kuka tahansa, ja varusteiksi riittävät mukavat vaatteet.

Lue lisää Herätysliike 2018 -tapahtumista Facebookista

Näin voit osallistua

Aloita keskiviikkoaamusi liikkumalla Hanna Brotheruksen lempeässä ja inspiroivassa ohjauksessa. Virkistävää aamukehon avausta säestää livemusiikki. Tule sellaisena kuin olet – mitään ei tarvitse osata etukäteen! Varusteiksi riittävät mukavat vaatteet. Liiketyöpajat ovat maksuttomia, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Tapahtumat järjestetään kuutena peräkkäisenä keskiviikkona 22.8.–26.9. klo 8–9. Tapahtumiin on vapaa pääsy. Sisäänkäynti Kansallisteatterin (Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki) pääsisäänkäynnistä Rautatientorin edustalta. Ovet avataan 20 minuuttia ennen työpajan alkua.