×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Joulun tähdet -kynttiläkonsertissa mm. Jannika B, Samuli Edelmann ja Suvi Teräsniska

HelsinkiMission Joulun tähdet -kynttiläkonsertti 2019 nähdään televisiossa Nelosella maanantaina 23.12.2019 klo 20.00. Uusinnat joulupäivänä keskiviikkona 25.12. klo 16.30 ja tapaninpäivänä torstaina 26.12. klo 15.30.

Konsertti on hyväntekeväisyyskonsertti yksinäisten auttamiseksi. Se on taltioitu Mikael Agricolan kirkossa Helsingissä 10.12.2019.

Konserttia tähdittävät Suomen eturivin artistit. Kapellimestari Leri Leskisen johtaman orkesterin solisteina nähdään Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Jesse Kaikuranta, Jannika B, Reino Nordin, Hanna Pakarinen ja Orkestra Suora Lähetys.

Konsertin juontaa Jaana Pelkonen. Kaikki esiintyjät ovat mukana ilman palkkiota antaen tukensa HelsinkiMission työlle.

Televisiokatsojilla on mahdollisuus osallistua yksinäisten auttamiseen lahjoittamalla.

Lahjoituksen voi tehdä tekstiviestillä tai soittamalla ruudussa näkyvään numeroon. Lahjoittaa voi myös HelsinkiMission verkkosivuilla.

Katsoja voi lahjoittaa kymmenen euroa lähettämällä viestin YKSIN10 numeroon 16499 tai soittamalla numeroon 0600 0 2810 (10,01+pvm).

Konsertin tuotto käytetään yksinäisten vanhusten, nuorten ja lapsiperheiden tukemiseen. Varoja tarvitaan ammattiauttajien palkkaamiseen Nuorten kriisipisteelle ja Senioripysäkeille sekä vapaaehtoisten auttajien rekrytointiin ja kouluttamiseen.