×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Keväinen konsertti senioriyleisöä ilahduttamaan

Elämäniloa-konsertti tuo valoa ja toivoa kevääseen. Senioreille suunnattu konsertti järjestetään maanantaina 28.3. klo 14 Savoy-teatterissa Kasarmikatu 46:ssa. Konsertti on maksuton.

Konsertissa esiintyvät laulaja, näyttelijä Maria Ylipää ja oopperalaulaja Waltteri Torikka sekä perinteikäs sinfoninen puhallinorkesteri Helsingin poliisisoittokunta, jota johtaa kapellimestari Sami Ruusuvuori. Ohjelmaan kuuluu sävelmiä Myrskyluodon Maijasta Piazzollaan. Konsertin juontaa Aarno Cronvall.

Konsertti järjestetään edesmenneen Vuoksen Leipä oy:n toimitusjohtajan Pirkko Vahvelaisen muistoksi. Vahvelaiselle oli merkityksellistä tuottaa testamenttilahjoituksellaan iloa ja hyvää mieltä ikääntyneille. Konsertissa ovat mukana hänen lapsensa Päivi Krogerus ja Petri Vahvelainen sekä puolisonsa Pertti Mäkelä.

Ilmoittautumiset viimeistään 23.3. tämän linkin kautta. Ilmoittautua voi myös sähköpostitse nana.stenius@helsinkimissio.fi.

Paikalla on HelsinkiMission henkilökuntaa, joka opastaa ja auttaa tarvittaessa. Järjestelyissä on huomioitu terveysturvallisuus, suosittelemme kasvomaskin käyttöä.