×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Livekeskustelu itsemyötätunnosta Instagramissa 12.1. – tule mukaan!

Miten puhut itsellesi? Annatko itsellesi anteeksi virheet ja keskeneräisyyden? Järjestämme livekeskustelun Instagramissa tiistaina 12.1.2021 klo 19 aiheesta ”Minä riitän – mitä on itsemyötätunto”. Tule mukaan kuuntelemaan ja kommentoimaan HelsinkiMission Instagram-tilille, @helsinkimissio.

Moni nuori painii päivittäin kovien vaatimusten ja riittämättömyyden kanssa. Yhä useampi HelsinkiMission Nuorten kriisipisteelle hakeutuva nuori kertoo riittämättömyyden kokemuksistaan, jotka piilevät uupumuksen ja henkisen pahan olon taustalla. 

Tiistaina 12.1. nähtävä Instagram-livekeskustelu tarjoaa eväitä itsemyötätunnon opetteluun omassa arjessa. Keskusteluun osallistuvat HelsinkiMission Nuorten kriisipisteen kriisityöntekijät Emma Lindegren ja Kaisa Tanskanen. Voit lähettää asiantuntijoillemme aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja kommentteja ennen keskustelua ja sen aikana Instagramissa. 

Itsemyötätunto voi lievittää masennusta, ahdistuneisuutta ja stressiä. Se voi myös lisätä tyytyväisyyttä elämään, aloitteellisuutta ja sosiaalista yhteenkuuluvuuden tunnetta. Itsemyötätuntoisuus ennustaa parempaa kykyä kohdata vastoinkäymisiä lannistumatta. Se on tutkimusten mukaan myös yhteydessä korkeampaan suorituskykyyn sekä asioiden aikaansaamiseen. Myötätuntoisempia tapoja suhtautua itseen on mahdollista oppia esimerkiksi keskustelun ja harjoitusten avulla.

Mukana sosiaalisessa mediassa

Tiistaina nähtävä livekeskustelu on osa Instagram-livelähetysten sarjaa, jossa HelsinkiMission asiantuntijat juttelevat nuorten elämän ajankohtaisista aiheista. Instagramin lisäksi olemme mukana somepalvelu Jodelissa, jossa nuoret voivat keskustella anonyymisti @mielenmaisema-kanavalla HelsinkiMission ammattiauttajien kanssa. 

Lue lisää nuorten palveluistamme: helsinkimissio.fi/nuori

Seuraa meitä Instagramissa: instagram.com/helsinkimissio