×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Livekeskustelu nuorten yksinäisyydestä 3.12. – tule mukaan!

Millaista on nuorten yksinäisyys tänään? HelsinkiMissio järjestää yhdessä sosiaalisen median vaikuttaja Joonas Pesosen kanssa livekeskustelun Instagramissa torstaina 3.12.2020 klo 19. Pesosen kanssa yksinäisyysteemasta keskustelee HelsinkiMission yksinäisyystyön asiantuntija Jenny Julkunen. Tule mukaan keskusteluun HelsinkiMission Instagram-tilille, @helsinkimissio.

Koronaepidemia on vaikuttanut monin tavoin nuorten elämään. Joidenkin elämää se on hidastanut ja rajoittanut. Toisten yksinäisyys on lisääntynyt ja yhteisöihin kuuluminen vähentynyt. Jotkut ovat kokeneet oman elämänsä kapeutuneen, kun kämppäkaverin tai seurustelukumppanin kanssa joutuu viettämään liikaa aikaa. Myös taloudellinen epävarmuus ja huoli tulevaisuudesta sekä passiivisuus ja apatia ovat lisääntyneet. Toisaalta monet yliopisto-opiskelijat keskittyvät voimakkaasti opintoihinsa, mikä näkyy lisääntyneinä opintosuorituksina. 

Mukana sosiaalisessa mediassa

HelsinkiMissio auttaa nuoria ammattiavun ja koulutettujen vapaaehtoisten voimin. Korona-ajan yksinäisyys on näyttäytynyt HelsinkiMission nuorten asiakkaiden kokemuksissa muun muassa psyykkisinä oireina, ihmissuhdeongelmina, kriisitilanteiden yksinjäämisen kokemuksina ja yksinäisenä vaelteluna palveluviidakossa. 

Tänä vuonna olemme jalkautuneet vahvasti sosiaaliseen mediaan, jotta nuoret eivät jäisi yksin. Torstaina 3.12. nähtävä livekeskustelu käynnistää livelähetysten sarjan, jossa HelsinkiMission asiantuntijat juttelevat Instagramissa nuorten elämän ajankohtaisista aiheista. Instagramin lisäksi olemme mukana somepalvelu Jodelissa, jossa nuori voi keskustella anonyymisti @mielenmaisema-kanavalla HelsinkiMission ammattiauttajien kanssa. 

Lue lisää nuorten palveluistamme: helsinkimissio.fi/nuori

Seuraa meitä Instagramissa: instagram.com/helsinkimissio