×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Minun kirjani -iltapäivä: Kirsikka Moring

Tutut kirjailijat ja kirjojen ystävät esittelevät itselleen merkityksellisen kirjan HelsinkiMission Minun kirjani -iltapäivissä. Korona-aikana Minun kirjani -iltapäivät järjestetään verkossa.

Keskiviikkona 24.3. klo 15 vieraana on teatteritieteen maisteri Kirsikka Moring, joka saattelee keskustelua suurten teemojen äärelle. Hän esittelee kaksi teosta, jotka kirjallisen ja kuvallisen taiteen avulla pohtivat ekologista kestävyyttä ja ihmiskunnan tulevaisuutta: Niillas Holmbergin runokokoelman Jalkapohja ja Jorma Purasen valokuvateoksen Kuvitteellinen kotiinpaluu. Moringia haastattelee HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander

Pääset seuraamaan tilaisuutta suorana lähetyksenä osoitteessa videonet.fi/HelsinkiMissio/MinunKirjani. Tilaisuus alkaa klo 15 ja kestää noin tunnin. Voit esittää tilaisuuden aikana kysymyksiä ja kommentteja striimaussivulla näkyvän keskusteluikkunan kautta. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

 
Kevään 2021 ohjelma:

  • Keskiviikkona 29.4. entinen kansanedustaja ja puolustusministeri Elisabeth Rehn (Min bok -eftermiddagen)
  • Keskiviikkona 26.5. toimittaja ja kirjallisuuskriitikko Suvi Ahola. Ahola kertoo huhtikuussa ilmestyvästä uutuuskirjastaan Mitä Eeva Joenpelto todella sanoi?. Eeva Joenpelto oli yksi 1900-luvun merkittävimmistä kirjailijoista ja aikansa kirjallinen vaikuttaja. Katkelmat Joenpellon rakastetuista romaaneista, haastatteluista ja esitelmistä paljastavat tarkkanäköisen ihmistuntijan, jolla oli tärkeä rooli Helsingin kulttuurielämässä. Suvi Aholan esseet valottavat Joenpellon ajatuksia, persoonaa ja julkisuuskuvaa, jota hän tarkasti vaali. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Eeva Joenpellon syntymästä.