×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Miten kansanedustajaehdokkaat vähentäisivät yksinäisyyttä? HelsinkiMissio mukana MTV:n vaaliohjelmassa

HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander kutsuttiin mukaan MTV:n uuteen Sinustako kansanedustaja -vaaliohjelmaan tenttaamaan kansanedustajaehdokkaita heidän ajatuksistaan yksinäisyyden vähentämiseksi.

Nuoret aikuiset ovat Suomessa se ryhmä, joka kärsii eniten yksinäisyydestä, peräti 15 % prosenttia eli lähes joka kuudes kokee jatkuvasti yksinäisyyden tunnetta.

HelsinkiMissiossa kohdataan päivittäin nuoria, jotka kärsivät ahdistuksesta, yksinäisyydestä ja riittämättömyyden tunteesta. Suurelle osalle heistä riittää viisi keskustelukertaa, jota he pääsevät elämässä eteenpäin.

– Miten voit kansanedustajana varmistaa sen, että nuori saa tarvitsemansa tuen ja avun riittävän ajoissa?, kysyy Tuula Colliander kansanedustajaehdokkailta.

Ohjelman kansalaisraadissa kysymyksiä kansanedustajille esittävät myös Sinikka Backman Myllypuron leipäjonon edustajana ja Leo Kadieff, Nuorten yrittäjien puheenjohtaja.  

Sinustako kansanedustaja -ohjelman voi katsoa sunnuntai-iltana 7.4. kello 21 MTV3-kanavalta. Lähetyksen juontavat Kirsi Alm-Siira ja Juha Kaija.