×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Ota perjantaipuhelu tavaksi − Alko ja HelsinkiMissio yhdessä yksinäisyyttä vähentämässä

HelsinkiMissio osallistuu Alkon Ota perjantaipuhelu tavaksi -kampanjaan, joka muistuttaa, että paras apu yksinäisyyteen on yhteys toiseen ihmiseen. Kampanjassa kehotetaan tarttumaan puhelimeen, sillä joku kaipaa soittoa.

Alkon tavoitteena on yhteistyössä HelsinkiMission ja Mieli ry:n kanssa vähentää yksinäisyyttä ja ennaltaehkäistä yksinäisyydestä aiheutuvia alkoholihaittoja. Kampanja on näkyvästi esillä Alkon myymälöissä ja viestintäkanavissa kesän aikana. Lisätietoja kampanjasta Alkon nettisivulta.

Tänä vuonna Alko ja HelsinkiMissio ovat tehneet tiivistä yhteistyötä yksinäisyyden vähentämiseksi. Yhteistyössä kehitetty keväällä lanseerattu Work to Belong -ohjelma auttaa vähentämään kokonaisvaltaisesti työelämän yksinäisyyttä. Ohjelman avulla työnantajat pystyvät tunnistamaan ja lievittämään työyhteisössä esiintyvää yksinäisyyttä ja sen haitallisia vaikutuksia terveydelle ja hyvinvoinnille. Ohjelmaan kutsutaan mukaan kaikki Suomen työyhteisöt.

− Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä ja Alkon sitoutumisesta vähentää yksinäisyyttä haastavassa yhteiskunnallisessa tilanteessa. Tällä hetkellä jopa joka kolmas suomalainen kärsii yksinäisyydestä. On selvää, että vain yhdessä yksinäisyys voitetaan, toteaa HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander

Alkon vastuullisuusteema vuodelle 2021 on yksinäisyys. Pääyhteistyökumppaneita ovat HelsinkiMissio ja Mieli ry.

Tutustu Work to Belong -ohjelmaan: helsinkimissio.fi/worktobelong