×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Taas on aika auringon - Laula kanssamme -yhteislaulutilaisuus Lähiradiossa 7. ja 14.4. klo 9

HelsinkiMission Laula kanssamme kutsuu radion ääreen laulamaan ja nauttimaan ikivihreistä keväisistä sävelmistä. Laula kanssamme on kuultavissa Lähiradiosta (100,3 MHz) kahtena tiistaina 7.4. ja 14.4. klo 9.

Laula kanssamme -yhteislaulutilaisuuksien ollessa koronan ajan tauolla radio-ohjelma tuo lauluhetken lähelle senioreja. Ohjelma on suunnattu etenkin karanteenissa oleville senioreille. Radio-ohjelmassa kuullaan muun muassa seuraavia tuttuja lauluja: Taas on aika auringon, Tuuli hiljaa henkäilee, Murheesi suista, Väliaikainen, Käymme yhdessä ain…

Nauhoitetussa lähetyksessä esiintyvät HelsinkiMission Laula kanssamme -tilaisuuksista tutut huilisti Inna Vintturi ja Julia Jäkkö sekä laulaja Juha Vintturi, kosketinsoittaja Jiri Kuronen ja laulaja-harmonikan soittaja Mari Kätkä.

 
Laula kanssamme – yhteislaulun iloa senioreille

HelsinkiMissio tarjoaa pääkaupunkiseudun senioreille Laula kanssamme -tilaisuuksia, joihin voi tulla nauttimaan yhteislaulusta ja yhteisöllisyydestä. Tavoitteena on lisätä seniorien hyvinvointia ja vähentää yksinäisyyttä. Säännöllisesti viikoittain järjestetään kolme suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen Allsång på Albertsgatan -tilaisuus, joissa kävi viime vuonna yli 8000 laulajaa. Koronan aikaan tilaisuudet ovat tauolla.