×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Upea joulukonsertti Nelosella: Joulun tähdet ja Rajaton kutsuvat ruudun ääreen tunnelmoimaan

HelsinkiMission perinteinen konsertti ilahduttaa jälleen televisiokatsojia joulun aikaan. Hyväntekeväisyyskonsertin tavoitteena on tuoda ihmisiä yhteiseen hetkeen ruudun ääreen ja kerätä varoja järjestön työhön yksinäisyyttä vastaan.

Joulun tähdet -konsertissa Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti menestynein a cappella -yhtye Rajaton esiintyy yhdessä rakastettujen artistien Katri Helenan, Maria Ylipään, Ida Paul & Kalle Lindrothin sekä Laura Närhen kanssa.

Konsertissa esitetään Leri Leskisen ja Rajattoman yhteistyönä artistien omista kappaleista ja tunnetuista joululauluista sovitettuja uusia versioita. Rajaton esittää konsertissa myös omia joululaulujaan.

Konsertti on taltioitu tunnelmallisessa Mikael Agricolan kirkossa ja esitetään Nelosella sunnuntaina 19.12.2021 klo 19.30, torstaina 23.12. klo 18.30 ja tapaninpäivänä 26.12. klo 14. Merkitse ajat kalenteriisi ja nauti jouluisesta musiikkielämyksestä kotisohvallasi.

Ohjelman aikana voit auttaa

Konsertilla hankitaan varoja HelsinkiMission yksinäisyyden vastaiseen työhön, jonka tarvetta korona-aika on entisestään lisännyt. Esimerkiksi keskusteluavussa ja nuorten tukihenkilötoiminnassa kohtasimme nuoria lähes 10 000 kertaa viimeisen vuoden aikana. Lähes 70 % nuorista kertoi hyvinvointinsa lisääntyneen merkittävästi keskusteluavun myötä. Vapaaehtoisemme tekivät 3 730 seniorien auttamiskeikkaa ja lievittivät senioreiden yksinäisyyttä 3 375 kertaa. Vapaaehtoiset perhekaverimme tarjosivat tukea ja läsnäoloa Uuden lastensairaalan lapsille ja perheille 17 800 kertaa.

Ohjelman aikana voi auttaa yksinäisiä tekemällä lahjoituksen tekstiviestillä, verkossa tai vaikka MobilePaylla. Katsoja voi esimerkiksi lahjoittaa kymmenen euroa lähettämällä viestin YKSIN10 numeroon 16499 tai soitamalla numeroon 0600 0 2810 (10,01+pvm). 

Konsertin tarjoaa HelsinkiMissio ja sitä on mahdollistamassa konsertin kumppani Brita Maria Renlunds Minne.